Voor Nieuws, Trends & Tips

Nieuws

Begin alvast met plannen van de zomervakantie

Tent huren

Oké, je bent misschien net pas terug van vakantie. Maar dit is echt een goed moment om de volgende zomervakantie te gaan plannen. Je wintersportvakantie heb je afgelopen voorjaar al geregeld, dus daar hoef je je niet meer druk over te maken. Het is nu echt de tijd om je te gaan focussen op de komende zomervakantie. Je wilt immers niet achter het net vissen bij het boeken van een vliegreis of een tent huren. Het fijnst is het om nú te boeken, nu zijn de prijzen nog laag en ben je gegarandeerd wanneer jij wilt op de plaats van je dromen. Wacht je op de last-minute aanbiedingen, dan kun je nog wel eens pech hebben.

Ga je met je gezin op vakantie?

Heb je nog echt jonge kinderen, dan hoef je heus niet perse op zoek naar een mooi all-inclusive gebeuren of een camping met heel veel animatie voor kinderen. De kinderen vermaken zich ook in een zandbak en een speeltuin met alleen een glijbaan. Moeilijker hoef je het echt niet te maken. Maar blijf je in Nederland, of ga je toch naar het buitenland? Dat is natuurlijk volledig aan jou en je partner. Zijn de kinderen al wat groter, dan wil je dat ze zich goed zonder jou en zonder mobiel/tablet kunnen vermaken. Het is dan wat belangrijker dat er voldoende te doen is in de omgeving en ook dat er een grotere kans is op leeftijdsgenootjes.
Tent huren

Ga je met je vriendengroep op vakantie?

Dan is het bijvoorbeeld leuk als jullie tenten en caravans allemaal op hetzelfde veldje kunnen staan. Je hebt dan allemaal je eigen plek, maar jullie kunnen elkaar midden op het veld gemakkelijk opzoeken. Als je een heel veldje op een camping wilt afhuren, zul je dat echt nu al moeten regelen. Je kunt dan vaak ook nog een voorkeur aangeven voor de plek op de camping. Dicht bij het toiletgebouw of juist dicht bij het zwembad.

Ga je een verre vliegreis maken?

Dan kun je prima nu al boeken. Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan je veel geld besparen als je onverhoopt toch niet kunt gaan. En, ook niet onbelangrijk, informeer goed naar het halen van de juiste vaccinaties voor op de plaats van bestemming. Haal deze op tijd en zorg dat alle gegevens goed genoteerd zijn. Zo voorkom je dat je wordt teruggestuurd nog voor je het lokale vliegveld hebt kunnen verlaten.

Geef een reactie