Voor Nieuws, Trends & Tips

Nieuws

Elke week nieuw? Of juist lekker retro?

Retro meubelen

Elke week nieuw, pff, als ik daar toch eens het geld voor zou hebben… Maar nee, dat is niet ideaal hoor. Want elke week nieuw betekent ook elke week oud. En wat doe je met die oude spullen? Dan kun je beter kiezen voor een retro iets. Iets dat oud lijkt, maar stiekem toch nieuw is. Retro meubelen zijn er in alle soorten en maten. Maar door de nieuwe materialen waan je je heus niet in het huis van je oma. Nee, deze meubelen zijn heel erg hip en toch kun je er lekker op zitten, aan zitten en naar kijken. Want dat deze meubelen mooi zijn, dat staat buiten kijf!
Retro meubelen

Je huis compleet retro inrichten, is dat een goed idee?

Je bent natuurlijk vrij om je huis in te richten op de manier die jij wilt. Kies je voor alles retro, dan is de kans groot dat je gek bent op de jaren ’50. Maar als je alles in een retro-stijl inricht, dan is de kans wel erg groot dat je huiskamer en keuken gaan lijken op een Amerikaanse diner. Dat moet bij je passen. Dat moet je voegen. Je kunt er dan misschien beter voor kiezen om wat retro-accenten toe te voegen. Denk dan aan je eetkamerset of misschien alleen een retro broodrooster.

Retro is lekker kleurrijk

Het design van retro is zo dat je er vast blij van wordt. Je kunt haast niet anders. De kleuren zijn zacht, maar toch duidelijk aanwezig. Je kunt kiezen voor accessoires in één kleur of je maakt er juist een kleurrijk geheel van door alle kleuren door elkaar te gebruiken. Ook hier geldt weer dat jij precies kunt doen waar jij je fijn bij voelt. Het is immers jouw huis.

Alle retro spullen bestel je heel fijn online

Als je dan op zoek gaat naar retro spullen, neem dan vooral eens een kijkje op bovenstaande website. Je weet écht niet wat je ziet. En geloof me, je wordt er erg hebberig van. Gelukkig zijn de prijzen allemaal goed te doen en kun je bij wijze van spreken iedere maand weer even gaan kijken en het volgende accessoire of meubel bestellen. Zo shop je in een redelijk korte tijd je complete interieur bij elkaar. Hartstikke leuk om te doen. En ook nog eens heel leuk om je huis steeds meer “af” te zien. Je kunt voor je verjaardag ook gerust mensen naar deze site verwijzen.

Geef een reactie