Voor Nieuws, Trends & Tips

Nieuws

Elke week een nieuwe favoriete Philipp Plein look

Philipp Plein, wie kent hem niet? Begin 2004 startte hij een modemerk op. Philipp Plein begon als interieur ontwerper en groeide snel uit tot mode ontwerper. Van de materialen die hij overhield bij het ontwerpen van meubelen maakte hij prachtige accessoires en tassen. Deze vielen zo in de smaak dat de keuze om een modelabel op te starten geen moeilijke was.

Vanaf jongs af aan

Sinds ik niet meer gebonden ben aan het kleedgeld van mijn ouders en daardoor m’n keuze’s vrij kan maken, ben ik enorme fan van Philipp Plein’s kleding.  Niet dat mijn ouders het geen mooie kleding vonden, integendeel zelfs. Maar voor €80,- per maand kom je helaas niet heel ver in het Philipp Plein aanbod.  Zodra ik zelf een beetje fatsoenlijk begon te verdienen ging er een wereld voor me open. De wereld van Philipp Plein. Ik ben gek op opvallende mode items en laat dat nou net de rode draad zijn van de Philippe collectie. Verwacht in deze collectie veel studs, glitters, prints, felle kleuren, gekleurd bont en andere toffe details.

Mijn favoriete Philipp Plein look

Van alle Phillipe Plein kleding die ik heb, heb ik een paar stukken die echt mijn absolute favoriet zijn. Hier ben ik zo gek op, dat als mijn huis in brand zou staan ik deze kledingstukken het eerste zou redden. Bij wijze van dan…

  1. Philipp Plein jeans. Het zit heerlijk, en is net even meer dan gewoon een doorgaande spijkerbroek. De jeans die ik het liefst draag is donkerblauw en heeft een rechte pasvorm, ofwel een slim fit. Vooral de details op deze jeans spreken me aan, omdat deze erg uitgesproken zijn. De jeans is voorzien van meerdere zilveren studs op de zakken en heeft een stenen wassing,
  2. Een mooi zittend trainingspak. Ik hou ontzettend van sporten maar van die grijze uitgelubberde trainingspakken met elastieken banden bij de enkel wordt niemand gelukkig. Daarom is mijn Philippe trainingspak een levensredder. Hij zit lekker, ziet er goed uit en ik kan er lekker in bewegen. Daarnaast is de stof luchtig waardoor het trainingspak goed ventileert. Wel zo fijn als je houdt van hard sporten.
  3. Philipp shirt, een klassieker die iedereen in z’n kast moet hebben. Je kent die dagen wel dat je niet heel veel zin hebt om heel erg je best te doen op je uiterlijk, maar je er ook niet als een sloeber bij wilt lopen. Het Philipp shirt is voor deze dagen perfect, omdat het je casual look net even een gestyled tintje geeft!

Geef een reactie