Voor Nieuws, Trends & Tips

Nieuws

Soms heb je gewoon mooie kleding nodig

Pantalon

Geef het maar toe. Ook jij loopt het liefst in een (al wat oudere) jeans. Of thuis lekker in je joggingbroek. Maar soms ontkom je er niet aan en zul je echt op net de deur uit moeten. Een pantalon en een overhemd met een jasje hoort dus ook gewoon in je kast aanwezig te zijn. Het kan zomaar zijn dat je een officiĆ«le gelegenheid waarbij een jeans niet op prijs wordt gesteld. Of je gaat luxe uit eten, da’s dan ook echt een gelegenheid voor een nette broek of pantalon. Waarmee ik niet wil zeggen dat je je jeans maar aan de wilgen moet hangen. Deze is weer voor andere gelegenheden geschikt.
Pantalon

Een pantalon zit ook erg comfortabel

Het is niet voor niets dat we het liefst spijkerbroeken dragen die al wat ouder zijn. Die zitten namelijk een stuk fijner dan die nieuwe, stugge jeans. Een pantalon zit over het algemeen direct heel fijn. Dat heeft te maken met het model, maar ook zeker met de gebruikte materialen. Die zijn minder zwaar en stug en zorgen er dus voor dat de broek mooier valt. Daar hoef je ‘m niet eerst een paar keer voor te wassen.

Pantalons kosten wel meer tijd

Kijk, je jeans gooi je in de wasmachine en daarna in de droger. Klaar. Maar pantalons hebben wat meer werk nodig. Die kun je over het algemeen heus in de wasmachine wassen, maar de droger is uit den boze. Je zult je pantalon dus goed moeten ophangen en daarna ook nog strijken. Pantalons met kreukels kunnen echt niet. Als je slim bent, strijk je ze zodra je ze van de lijn haalt. Je hebt er dan veel minder werk van en de pantalons zijn dan direct weer klaar voor gebruik. Hang de bijbehorende riem erbij en je hoeft niet meer te zoeken en te strijken voor je netjes de deur uit moet.

Pantalons zijn er in veel kleuren en materialen

Kies dus precies die pantalon die bij jou past. In een materiaal dat jij fijn vindt. Jij moet deze broek namelijk dragen. Bedenk je ook dat veel gelegenheden waar je deze broeken moet dragen bestaan uit veel zitten. Kies dus een materiaal dat ademt. Van synthetische materialen (die sowieso verboden zouden moeten worden!) krijg je zweetbillen en dat geeft weer ongemakkelijke momenten. Je voelt je dan niet fris en dat ongemak zul je altijd uitstralen. Kies in de zomer andere kleuren dan in de winter.

Geef een reactie