Voor Nieuws, Trends & Tips

Nieuws

Een blik op de gouden oorbel

gouden oorbel

Gouden oorbellen

Draag je graag gouden oorbellen? Dat is niet zo verwonderlijk want oorbellen van goud is één van de meest sierlijke sieraden voor een vrouw. Of je nu kiest voor oorbellen van geelgoud of liever witgouden oorbellen draagt, dit edelmetaal is én blijft niet voor niets het meest favoriet onder vrouwen. Gouden oorbellen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor kleine gouden knopjes, opvallende gouden creolen of hangende oorbellen van 14 karaat goud. Welke oorbellen je kiest, is natuurlijk afhankelijk van een aantal dingen. Allereerst is jouw persoonlijke smaak natuurlijk het allerbelangrijkst. Daarnaast moet je ook rekening houden met de gelegenheid waarvoor je gouden oorbellen gaat dragen én speelt jouw outfit een belangrijk rol. Natuurlijk kun je gouden oorbellen dragen bij elke gewenste outfit, maar ze kunnen jouw look ook extra opvallende maken als je dat wilt.

Opvallende gouden oorbellen voor dames

Draag je een eenvoudig zwart jurkje voor een chique feestje of gelegenheid? Dan mogen de oorbellen best wat meer opvallen. Kies dan bijvoorbeeld voor gouden oorbellen met een steentje of een diamant. De prachtige schittering zorgt ervoor dat je extra opvalt en dragen daarnaast bij aan een sierlijke uitstraling. Een klassieke manier om gouden oorbellen te dragen is om dit te doen in combinatie met een parel. Gouden oorbellen met parels zijn tegenwoordig super trendy en mogen niet ontbreken tussen jouw sieraden verzameling. Ook gouden oorbellen met zirkonia steentjes maken jouw outfit helemaal af. Of dat nu feestelijk, zakelijk of lekker casual is.

14 karaat gouden of witgoud oorbellen kopen

Of je nu kiest voor geelgoud of witgoud oorbellen van 14 karaat goud, je maakt altijd de juiste keuze. Daarnaast hoef je met oorbellen van echt goud niet bang te zijn dat deze op den duur de glans en schittering verliezen, want met een goed onderhoud blijven ze altijd prachtig. 14 karaat gouden oorbellen kopen is dan ook een échte aanwinst voor jouw sieraden collectie. Als je een aantal sets oorbellen in je bezit hebt, kun je lekker afwisselen en altijd passende oorbellen dragen bij de kledingstijl die je op dat moment draagt. Of je nu kiest voor gouden oorstekers, hangende gouden oorbellen met zirkonia of creolen van witgoud, ze maken jouw look altijd af.

Geef een reactie